Anmälan öppen!

Hej alla underbara Quendi, Skogsvarelser, Rongu, Malefikarer, Magiker, Orchfolk och annat pack!

Nu öppnar äntligen anmälan till sommarlajvet DoS VI: I Skuggans Sken 26-29 Juli 2018 i Berghems lajvby i Skillingaryd!

För att anmäla dig behöver du fylla i blanketten, bli medlem i vår Sverokförening och betala deltagaravgiften. Du hittar all information i anmälan nedan, där finns även deltagarkontrakt, värdegrund och likabehandlingspolicy.

Nytt för år i år är en separat gruppanmälan, om du inte åker själv måste detta göras innan någon i gruppen kan anmäla sig. På detta lajv får heller inte barn delta, vi har satt en åldersgräns på 15 år. Spädbarn som bärs i famn är välkomna.

Ytterligare nytt för i år är våra intrigspår som finns att läsa mer om på hemsidan under intrigarbete.

Anmälan stänger för intriger den 28/6.

Välkommen in i drömmen!
/Arrangörsgruppen