Sökta roller!

Är du sugen på att åka på Sanctera i sommar men är osäker på  vad du ska spela?  Vi har olika roller vi söker lite extra inför sommarens lajv och skulle bli superglada om du vill spela någon av dem! Listan kommer att fyllas på kontinuerligt. 

  • BYBOR:

Vad rollen innebär: Byborna är de personer som är bofasta i byn lajvet utspelar sig. De har ofta enkla yrken som pigor, smeder eller bönder. Inom byn finns många olika typer av relationer så mycket intrigspelande är att vänta sig. Dessutom prioriterar vi också boende i hus till de som spelar bofasta.

 

Vilket spel du kan förvänta dig: intrigerande, relationsspel, hemligheter, sammanslutningar, vardag i byn.

 

  • RELIGIÖSA:

Vad rollen innebär: De nios tro i Drömmen om Sanctera är den religion som, med några få undantag, alla följer. Detta främst för att det gång på gång bevisats att gudarna faktiskt existerar. De är en viktig och stor del i nästan allas vardag, att be, offra eller endast tänka på gudarna är självklart för de flesta invånare i Sanctera, oavsett om en följer alla eller har sitt personliga fokus på en av gudarna. Det finns dock de som är extra hängivna och som på något sätt dedikerar sitt liv i gudarnas namn. Detta kan vara allt från noctaner (som präster) till paladiner. De lever sina liv fullkomligt hängivna till sin tro och ägnar sitt liv åt den. De roller vi söker är allt från noctaner, noctanlärlingar, kyrkoalver, biskoparoch paladiner.

Vilket spel du kan förvänta dig: Religionsspel, teologiska samtal, intrigerande, ritualer och ceremonier.