Arbetsgrupper till Sanctera

För att kunna ge er en bättre lajvupplevelse och bespara oss själva enorma berg med arbete så tänker vi skapa arbetsgrupper som vi nu söker intressenter till. Dessa grupper kommer jobba med ett specifikt område och kanske vill just DU vara med i en grupp.

Hur det fungerar

Varje grupp har en arrangör som leder gruppen och förmedlar information från och till arrangörsgruppen. Vissa grupper har mer arbete precis före lajvet, medan andra grupper har mer arbete långt innan lajvet. Hur gruppen arbetar och fördelar ansvar beslutar medlemmarna i gruppen själva. Vi letar efter ca 5-6 personer per grupp.

Vilka är de olika grupperna och vad gör de?

Fiktionsgruppen

Denna grupp utvecklar och går igenom lajvets fiktion. Här hittas nya koncept på och gamla beskrivningar uppdateras. Vi har massa fiktion som inte uppdaterats efter världens stundande undergång och massa nya ideer som ännu inte skrivits ner. Om du gillar att skapa nya ideer, utveckla världen eller bara skriva häftiga berättelser så kanske detta är något för dig.

Arrangör: Markus

Logistikgruppen

Denna grupp ordnar logistik innan och under lajvet. Det kan innebära inhandling till lajvet, leda funktionärer dagen innan lajvet eller planering av resor och materialtransport. Detta är något för den som är intresserad av praktiska lösningar och planering.

Arrangör: Leonard

Sjuk och trygghetsgruppen

Denna grupp ansvarar för att ordna sjukvårdare och trygghetsvärdar till lajvet. Sjukvårdsutrustning, säkra sovplatser och brandsäkerhet faller in här. Om du är intresserad av att hjälpa till med dessa frågor eller agera trygghetsvärd eller sjukvårdare så är detta gruppen för dig.

Arrangör: Amanda

Intriggruppen

Denna grupp skriver och designar intriger till lajvet.

Arrangör: Alva

Rekvisitagruppen

Denna grupp bygger rekvisita till intriggruppens intriger och andra föremål som lajvledningen kan ha nytta av på lajvet. Något för den med hantverksintresse.
Arrangör: Pixie

Hur kan du hjälpa till

Om du är intresserad av att medverka så är du hjärtligt välkommen att skriva till oss på sancteralajv@gmail.com eller skicka PM till ansvarig arrangör på Facebook.

Skriv vilken grupp du vill medverka i och vad du har för relevant erfarenhet om någon.
Tusen tack till alla medverkande på förhand.
MVH
Arr