Rongu

Historia:

Sedan urminnes tider härstammade Rongu-folket från en liten människostam som dyrkade drakar (då de fortfarande fanns) som gudar. Legenden säger att de var draktämjare och att de red på drakarna. En av de främsta drakarna beslutade sig för att med sin magi förändra människorna i stammen, och så kom arten Rongu till.

Livsstil och utseende:

Ronguer kan leva upp till 250 år.
250 år motsvara 100 människoår.
125 år motsvara 50 människoår.
62 år motsvara 25 människorår.

En Rongu kan stoppa sitt åldrande om de så vill i nått skede i sitt liv. Man har respekt till den som är äldre än dig och till talar de andra broder/farbror och syster/moster beroende vilken ålder man är, för utom när du tilltalar kejsarfamiljen. Roguerna har reptil ögon i olika färger även de Ronguer som är mer lik sin mänskliga sida har reptilögon. Vissa har fjällhyd liknade på kroppen, inte överallt dock. Många har tatueringar på ansiktena och kroppen även. Vissa kan ha spetsiga öron (av modell långa). Klädstilen är viktig och den ska vara praktisk men ska ha en koppling vad du har för yrke gärna med många olika färger.

Att spela Rongu och inspiration:

Som sagt en Rongu kan se olika ut det är endast ögonen som visar att det är från samma ras. Men man ska ha en stark stolthet av att var Rongu och se på människor med ett bevakande ögon.

Inspiration är Asien både kläder, husen(visionen hur staden ser ut) religionen.

Mer informatin hittar du på vår wiki här