Trygghetsvärdar och sjukvårdare

Vi har valt deltagare som vi känner att vi litar på och på olika platser rent inlajv mässigt. De kommer finnas till som stöd om saker skulle gå illa. De är några du kan vända dig till om du känner dig otrygg, rädd eller mår dåligt under lajvet. Trygghetsvärdarna kommer också kunna hjälpa till om du behöver ha en trygg sovplats, varav det finns flertalet alternativ. Som trygghetsvärdar har de också arrangörernas stöd och har befogenhet att avvisa eller tillrättavisa deltagare som bryter mot vår värdegrund eller på något annat sätt skadar andra deltagare.

Här presenterar vi även vår sjukvårdare som också finns på området för både psykiskt och fysiskt stöd. Den personen kan man vända sig till med riktiga off-skador om något skulle hända under lajvet.


TRYGGHETSVÄRDAR

Cornelia / Hansa

 

 

 

 

 

 

Kontaktuppgifter

Allmänt
Cornelia är inne på sitt andra år som trygghetsvärd för Sanctera. Hon spelar alven Hansa som kommer att befinna sig både i byn och i skogen under lajvet. Det går alltid att komma till henne om något känns fel, eller om en bara vill prata. Cornelia har lång lajverfarenhet och ett gediget intresse för feministiska frågor, samt även en del insikt i transfrågor. Hon har grundläggande utbildning i sjukvård, och kommer att ha på sig mobil samt en del sjukvårdsutrustning under lajvet.

Personligt
Cornelia stressar sällan upp sig och lyssnar gärna. Van vid att lösa konflikter, eller bara finnas på plats för den som vill ha ett stöd. Engagerad i feministiska frågor.

KATINKA / INDO

 

 

 

 

 

 

Kontaktuppgifter
Telefonnummer 0768984992

Allmänt
Katinka återvänder till Sanctera och tar upp rollen som trygghetsvärd igen. Hon spelar quendin Indo som främst kommer befinna sig i skogen men också i byn vid några tillfällen. Katinka erbjuder med sin grupp Herenya tryggt boende uppe i skogen om nöden skulle falla på. Hon är utbildad undersköterska samt jobbar med vuxna med neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Personligt
Katinka är tålmodig och en god lyssnare. Kom gärna förbi och samtala med henne om du behöver någon att prata med eller om något gått snett… eller om man vill ha snacks. Engagerad i feministiska frågor.

SJUKVÅRDSANSVARIG

Tuva / NEIR

 

 

 

 

 

 

Kontaktuppgifter

Allmänt
Tuva är undersköterska med erfarenhet inom vård och omsorg och kommer under sommarens lajv vara sjukvårdsansvarig. Under lajvet kan ni vända er till hen med både fysiska och psyiska besvär. Behöver ni komma undan och vila för att ni mår dåligt kommer hens läger stå öppet. Så kom till hen med med era besvär så ska hen se till att ni får hjälp.

Vid dessa tillfällen kan ni ALLTID störa oavsett vad Tuva gör. Var dock gärna tydlig med att det är en off-skada, då Tuva även har en helande roll inlajv. Säger ni Skarp huvudvärk, skada eller liknande kommer hen direkt förstå och kan hjälpa er. Tuva kommer också alltid att bära laddad mobil för akutfall.

Tuva kommer hålla sig kring byn, nära sin tilldelade lägerplats för att lätt bli hittad. Arrangörerna kommer att peka ut platsen innan lajvet börjar.

Personligt
Tuva är tålmodig, lyssnar och tålig. En godhjärtad person som ser till allas bästa.